Over LFE

 

LFE voegt waarde toe aan wijn. Dat doen we met een enthousiast team van zo’n 60 medewerkers. Ervaren wijninkopers, servicegerichte accountmanagers, een efficiënte binnendienst, logistieke meesterbreinen, creatieve marketeers en analytische wijnstrategen werken allemaal samen om de wijnwensen van uw klant te vervullen en zo uw wijncategorie uit te bouwen.

We willen het beste wijnbedrijf van Nederland zijn, voor álle stakeholders.

Organisatie en cultuur

Naast ons portfolio met prachtige wijnhuizen ligt de onderscheidende kracht van LFE vooral in onze mensen. Die koesteren we, met continue aandacht voor ontwikkeling, coaching en begeleiding, training en opleiding. Ons DNA kenmerkt zich door energie, ondernemerschap, transparantie, afspraken nakomen, beslissen aan tafel, en een passie voor wijn. In onze contacten zijn we open en informeel, met respect voor elkaar en de klant staat daarbij altijd centraal.

 

Wij zijn trots op onze mensen en onze mensen zijn trots op LFE.
Wij geloven écht dat zij het verschil maken en handelen daar ook naar!

 

Logistieke totaalontzorging, open partnership

Naast de wijnen en de mensen moet de basisoperatie gewoon kloppen. Door het logistieke proces strak te managen ontzorgen we onze klanten. Met bijna 10.000 m2 opslagcapaciteit, voorzien van de modernste bestel- en voorraadbeheersystemen en een uitgekiend distributienetwerk staan we voor operational excellence. We leveren precies de juiste hoeveelheid op precies het juiste moment. Afspraak is afspraak.

 

Vanuit dat fundament bouwen we verder met u. Door kennis over de Nederlandse markt en de Nederlandse wijnconsument te vertalen naar kansrijke assortimentsopbouw, gerichte marketingondersteuning en de ontwikkeling van nieuwe concepten. We willen heel transparant met u samenwerken aan markt- & merkplannen. Daarbij hebben we oog voor de omzetcijfers van morgen en de merkopbouw op de langere termijn.

 

MVO is vooral een kwestie van doen

Wij zien verantwoord ondernemen als de enige weg vooruit. Op lange termijn kunnen we alleen maar gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten houden als we nu al elke dag bewuste keuzes maken. Dat is onze overtuiging en daarom zoeken we steeds naar nieuwe manieren om verantwoord te ondernemen. Zo zijn we sinds kort aangesloten bij MVO Nederland om stap voor stap te stijgen op de prestatieladder die zij hanteren. In de wijnproducerende landen stimuleren we fair trade en organic initiatieven. Dichterbij huis ondersteunen we juist heel lokaal doelen, gewoon in ons eigen Maartensdijk waar we met gerichte sponsoring echt iets kunnen betekenen.

Kunnen wij onze passie met u delen?

Neem contact op
↓