LFE_kurk

Partner in wijnsucces!

Een wijnpartner met unieke aanpak

 

LFE levert niet alleen goede wijnen, mooie merken en altijd tegen de scherpste prijzen. Wij onderscheiden ons vooral door onze unieke aanpak, gebaseerd op diepgaande kennis en inzichten van onze klanten en hun gasten. Wij werken hiervoor nauw samen met gerenommeerde onderzoeksbureaus zoals HTC en zetten deze marktkennis in om een hogere gastbeleving te realiseren zodat de gemiddelde besteding omhoog gaat. Er zijn zeven gast-profielen te onderscheiden en uit onderzoek weten we dat iedere gast in te delen is in één van deze profielen. Graag ontdekken we samen met jou welke profielen in jouw zaak dominant zijn.

Gastgerichte wijnbeleving

In 4 stappen

Stap 1: Doelgroep

Doelgroep in kaart brengen met onze unieke onderzoekstool en bijbehorende korte vragenlijst.

Stap 2: Vragenlijst

Gezamenlijk de resultaten van de vragenlijst bespreken.

Stap 3: Uitkomsten

Op basis van uitkomsten een op maat gemaakt advies.

Stap 4: Implementatie

Implementatie van op maat gemaakte wijnbeleving.

Hogere omzet, meer rendement

Naast een op maat gemaakt advies, delen wij graag  enkele algemene adviezen die je helpen om een hogere wijn-omzet en dus meer rendement uit jouw zaak te halen. Een tipje van de sluier vind je hierboven, maar er zijn veel meer gemakkelijk op te volgen adviezen. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer info

Training en opleiding

Goed personeel is ontzettend belangrijk. Niet iedereen is bekend met wijn en de verkoop hiervan. Daarom biedt LFE personeelstraining en proeverijen op locatie aan. Deze trainingen staan in het teken van basiskennis van het wijnassortiment, het actief verkopen, omgang met gasten en de service aan tafel. Trainen kan zowel online als offline en kan uiteenlopen van uitgebreid doorproeven van de wijnkaart tot echte wijnopleidingen.

Meer info

Bewezen wijnconcepten

Cellar33

Cellar 33 is een uniek wijnconcept dat gericht is op het verhogen van de wijnbeleving in uw horecazaak, zonder dat je daarvoor speciaal opgeleid personeel nodig hebt. In het Cellar33 concept zijn veel wijnen per glas beschikbaar en met verbluffend resultaat. Zo stijgt de wijnomzet door Cellar33 met 30% en bestellen gasten luxere en dus duurdere wijnen. Aan de hand van de smaakprofielen navigeert je gast en ook je medewerker eenvoudig naar de juiste wijn op dat moment.

Share a Bottle

Share a Bottle is een eenvoudig maar effectief en flexibel concept. De combinatie tussen de proefplank, bijpassende hapjes en een fles wijn zorgt voor een aantrekkelijk totaalpakket voor de gast. Een leuke upsell in een opvallend jasje. Hiervoor geldt echt “zien is kopen”.

Twistop Wine Systems

Twistop is dé oplossing om snel en probleemloos wijn te tappen via een wijntapsysteem. Dit handige systeem biedt aantrekkelijke voordelen ten opzichte van andere systemen, zoals ruimtebesparing, geen lekkage en een lagere literprijs! Vanaf 2500 liter wijn-omzet per jaar een bewezen rendabele oplossing!

Castel in het kort

LFE is een 100% dochteronderneming van het Franse familiebedrijf Castel, het grootste wijnbedrijf van Europa. Wij liften zo mee op de schaalgrootte van ons moederbedrijf. Hierdoor leveren wij uitstekende wijnen tegen scherpe prijzen. Verder vertegenwoordigen wij zo’n vijftigtal wijnhuizen van over heel de wereld en uit ieder prijssegment.

Onze partners aan het woord

Hoe krijg je de perfecte samenwerking? Door bedrijven samen te brengen die passie, kwaliteit en service tot in de puntjes nastreven. Dat maakt dat LFE, Actifood en Logement & Gasterij Frederiksoord nu al ruim 2 jaar partners zijn.

 

Marcel Vos, eigenaar Hotel Frederiksoord
Het Twistop Wine System® werkt perfect! Er is geen sprake meer van lekkage en de Bag-in-Boxen zorgen bovendien voor ruimtebesparing en minder handling voor het team. Maar uiteindelijk zorgen vooral het hoge rendement van de Bag-in-Box én de betere kwaliteit aan wijnen voor onze gasten ervoor dat wij erg tevreden zijn.

 

 

Hotel van der Valk, Breukelen
LFE, een prachtig bedrijf, mooie wijnen en zeer deskundige, enthousiaste medewerkers.

 

 

Petra Al, Café Moeke, Hollandsche Rading
LFE is voor ons betrouwbaar, meedenkend en flexibel. Daarnaast hebben ze veel kennis die ze met ons delen om het maximale uit ons wijnassortiment te halen.

 

 

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel
Esk_Valley_Logo
LFE_CasaSilva
LFE_Bellingham
LFE_Domaine_Gayda
LFE_Cavalier
Black_Stallion_Logo
JLC_Logo_Klein
Castel_Logo_Klein
Pommery_Logo_Klein
Purcari_Logo_Klein
Menard_Logo_Klein
Clapiere_Logo_Klein
Voche_Logo_Klein
Noble_Vines_Logo_Klein
Gnarly_Head_Logo_Klein
Dona_Paula_Logo_Klein
CB_Logo_Klein
Borgo_dei_Trulli_Logo_Klein
↓