fbpx

Bar Royal | Hûgo


Artikelnummer
05.138.780
Wijnmerk
Bar Royal
Wijnhuis
Schloss Wachenheim
Land
Regio/Subregio
Classificatie
Druivenras
Diverse druivenrassen
Wijntype
Mousserende wijn
WijnKleur
Wit
Vinificatie

Eerst wordt een blend gemaakt van de basiswijn met siropen van vlierbloemen, munt en limoen, om hem de juiste smaak te geven. Door toevoeging van natuurlijk koolzuur krijgt hij een feestelijk en opwekkend karakter.

Wijnomschrijving

Heerlijke open geur, bloemig, vlierbloemen, munt en limoen, met een lichtvoetige en sappige smaak, voorzien van een sprankelende mousse, die mooi in balans is met een aangenaam zoetje.

Achtergrond informatie

Hûgo is  een wijncocktail, op basis van vlierbloemsiroop, sappige witte wijn uit voornamelijk Spanje en Italië, munt en limoen, alsmede andere natuurlijke extracten. Hûgo is laag in alcohol, met 3,9% en daardoor een perfect aperitief!

Wijn/Spijs

Serveer Hûgo in een groot wijnglas met een schijfje appel of limoen, een takje munt en drink ‘m lekker koud! Perfect als aperitief en bij een gezellig feestje.

Serveertemperatuur
6-8 graden
Afsluiting
Kurk
Bewaarpotentieel
Op dronk – nog 1 jaar laten liggen
Over de producent:

Al in 1888 werd op Schloss Wachenheim sekt gemaakt. In die tijd wordt de Duitse methode om mousserende wijn te maken, de ‘Flaschengärung’, ofwel tweede gisting op fles, ontwikkeld. Tegenwoordig is Schloss Wachenheim een sektwijnhuis bij uitstek, waar met de nieuwste methoden en technieken kwaliteitssekt wordt gemaakt. Daarnaast maakt dit bedrijf ook andere dranken zoals gearomatiseerde mousserende wijn, de alcoholvrije Light Live en deze leuke Bar Royal Sprizz.

Hoge Resolutie Afbeelding:
Lage Resolutie Afbeelding:

Zoek wijn

 


 

Wijn selecteren

 

↓
After we acquired an in-depth look at that star with this fresh selection, thePresage 60th Loved-one's birthday Chronograph, it is time to how to target the rest of the array, which https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html includes thisSeiko Presage SSA303J1 we are going to show you these days, a value proposal, with mechanical movements, whichscreams top quality.