Bij Groupe LFE staat een gemotiveerd en enthousiast team van Customer Service medewerkers klaar, die de orders van onze klanten efficiënt en foutloos verwerkt. Met hun passie voor en kennis van ons assortiment, voorzien zij onze klanten altijd van een gedegen en vriendelijk advies.

Magazijn

In het magazijn in Maartensdijk beschikt Groupe LFE over 5400 m2 eigen opslagcapaciteit, voldoende voor ongeveer 2,5 miljoen flessen. Sinds 2010 werken wij met een modern Warehouse Management System en met Radio Frequency Scanners die onze magazijnmedewerkers feilloos naar de juiste palletlocatie sturen. Zo wordt het aantal orderpickfouten tot een minimum beperkt. Tevens beschikken wij over een volautomatische robot die binnen ons magazijn alle palletbewegingen uitvoert. Kortom, een succesvolle mix van menselijke betrokkenheid en het inzetten van moderne technologie.

Transport

Een deel van onze verzendingen voeren wij uit in eigen beheer, maar een groot gedeelte is uitbesteed aan een extern transportbedrijf. Zij hebben een modern wagenpark en goed opgeleide, klantvriendelijke chauffeurs die vaak bij dezelfde klanten komen. Daarnaast besteden wij ook een deel van onze voorraad uit. Vanuit een ultramodern magazijn worden met name onze retailklanten beleverd.

Voorraadplanning

Daarnaast werken wij met een geavanceerd voorraadplanningssysteem. Met zoveel diverse aanvoer vanuit de hele wereld is het van belang om onze voorraden continu op het juiste peil te houden en te voorzien van de juiste jaargang. Op die manier garanderen wij onze klanten een optimale servicegraad. Doordat wij werken met een geavanceerd ERP-systeem (SAP), zijn ook onze facturatie en administratieve afhandeling efficiënt en correct.

 

 

↓