“Groupe LFE is een bedrijf vol passie! Passie voor wijn en een passie om samen met onze producenten en klanten te groeien. Groupe LFE is ook een modern en professioneel bedrijf. Een bedrijf dat investeert in zijn toekomst, in zijn mensen, in zijn systemen en expertise. Samen met zo’n vijfenveertig collega’s ben ik er trots op om voor zo’n prachtig bedrijf te mogen werken!

Als 100% dochter van het succesvolle Franse familiebedrijf Castel Frères, het grootste wijnbedrijf van Europa, en één van de grootste spelers in de wereld, zijn wij een financieel stabiele partner en staat bij ons het langetermijnperspectief centraal. Uiteraard biedt dit ons ook een ongekende toegang tot de Franse wijnmarkt. En via Cape Dutch Vignerons (voorheen Groupe LFE South Africa (Pty) Ltd.) , wat wij beschouwen als ons verlengstuk in de Zuid-Afrikaanse markt, hebben wij ook nog eens direct toegang tot dit één na belangrijkste wijnland voor de Nederlandse markt.

Maar niet alleen Frankrijk en Zuid-Afrika zijn belangrijk voor ons. In ons 45-jarig bestaan zijn wij in staat geweest een netwerk op te bouwen van de beste wijnproducenten over de gehele wereld. Producenten die voor Groupe LFE hebben gekozen vanwege onze reputatie als professionele en succesvolle handelspartner in de Nederlandse wijnmarkt. Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze klanten bouwden wij een diepgaande kennis op van de Nederlandse wijnmarkt. Wij staan dicht op onze klanten en begrijpen wat zij wensen, maar ook wat de consument erachter wenst.

Wij koesteren deze langetermijn-partnerships met producenten en klanten, omdat we beseffen dat zij het fundament vormen waarop ons succes is gebouwd.

Met deze internationale topproducenten en met onze diepgaande kennis van de lokale markt, afnemers en de consument, zijn wij in staat om de best passende wijnproposities te ontwikkelen voor onze klanten. Proposities met altijd een buitengewoon goede prijs-kwaliteitsverhouding en vaak met een hoog innovatief en onderscheidend vermogen. Onze moderne en efficiënte logistieke processen en onze flexibele, klantgerichte cultuur, garanderen daarbij een optimale customer service voor onze afnemers.

Wij geloven dat uiteindelijk onze mensen het verschil maken. Daarom opereren onze mensen zelfstandig, betrokken, ondernemend en slagvaardig. Met elkaar hebben wij een cultuur gecreëerd waarin passie voor onze wijnen, passie voor onze klanten en handel, mensen, samenwerken en resultaat centraal staan.

Op deze vier pijlers werken wij dag in, dag uit aan onze ambitie om het beste wijnbedrijf van Nederland te zijn en te blijven!’’

↓