31 mei Villa Maria Roadtrip 2017

Villa Maria gaat dit jaar roadtrippen door heel Europa! En niet zomaar. Met een heuse wine truck gaat Villa Maria diverse festivals af om iedereen kennis te laten maken met hun geweldige Nieuw-Zeelandse wijnen.

Hiervoor kocht Villa Maria een oude Mercedes Benz 611D uit 1995. De Truck komt uit Leipzig en is in eerste instantie gebruikt als ambulance en later als brandweerwagen. Villa Maria koos voor deze truck omdat deze nog in goede staat is, niet té veel kilometers op de teller heeft en omdat Mercedes bekend staat om zijn sterke motoren.

De truck gaat door heel Europa  touren en meerdere food & muziekfestivals af, met als startpunt Nederland in 2017. Villa Maria neemt alle foodies, wijnliefhebbers, gezelligheidsdieren, levensgenieters, muziekliefhebbers van alle komaf en exotische looks meer dan graag mee op een unieke wijnreis door Nieuw-Zeeland.

Vanuit de wine truck verkoopt Villa Maria wijnen per glas en per fles. Om bezoekers op een andere manier kennis laten maken met de mooiste wijnen van Nieuw-Zeeland, kan men voor de prijs van één glas drie verschillende wijnen proeven. Denk hierbij aan een sauvignon blanc proeverij met 3 verschillende kwaliteiten sauvignon blanc of een proeverij met wijnen uit diverse regio’s. De bezoeker krijgt hiervoor een speciale houten plank mee waaraan 3 glazen wijn gehangen worden. Deze kan hij of zij makkelijk meenemen, om vervolgens aan een tafel lekker te genieten van de heerlijke kwaliteiten van Nieuw-Zeeland’s meest onderscheiden wijnhuis.

Het geheel wordt ondersteund door de verhalen van onze deskundige en enthousiaste Villa Maria Wine Truck medewerkers en live tastings met de Villa Maria Brand Ambassadors!

De Villa Maria Wine Truck is in juni al op de volgende evenementen te vinden:

  • Taste of Amsterdam (2 t/m 5 juni)
  • Linda. Festival (10 en 11 juni)
  • Culivent (23 t/m 25 juni)
  • Share a Perfect Day (30 juni t/m 2 juli)


↓