Team member categorie: Horeca

Chantal Verwer

Tijdens mijn studie International Hotel Management was de opleiding WSET (Wine & Spirit Educational Trust) niveau 1 verplicht. Ik was meteen gegrepen door de wereld van wijn. Nu combineer ik mijn werk bij LFE met mijn niveau 4 opleiding tot Vinoloog. Dankzij de warme, gezellige sfeer en de gezamenlijke passie voor wijn is LFE mijn …

Chantal Verwer Lees verder »

Stef van der Linden

Als geboren Limburger en Bourgondiër ontdekte ik mijn passie voor wijn op de Hotelschool in Maastricht. Ik werd lid van de wijnclub en heb ondertussen verschillende wijnreizen gemaakt. Dat ik nu bij LFE werk is geweldig. Hier kan ik de hele dag met wijn bezig zijn. Het leukste is dat mijn collega’s net zo enthousiast …

Stef van der Linden Lees verder »

Rosalie van der Linde

Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin en ondernemerschap zit dan ook in mijn bloed. Wijn is daarbij de rode draad. Zo heb China onderzoek gedaan naar de wijnbranche en later voor een wijnimporteur voor de horeca gewerkt. Bij LFE ben ik nu ook bezig de horeca te veroveren! De positieve energie die LFE uitstraalt …

Rosalie van der Linde Lees verder »

Roel van Dijk

Ik heb 8 jaar in de horeca gewerkt. Van medewerker in een cafetaria tot aan de front-office in hotels. Daarna ben ik meer richting de groothandel gegaan met functies bij een biermerk en een horecagroothandel. Binnen LFE combineren we de schaalgrootte van wholesale met de persoonlijke aandacht in de horeca. Hier is echt alles bespreekbaar. …

Roel van Dijk Lees verder »

Kim Vermeer

Het kan mij niet avontuurlijk genoeg zijn. Duiken, parachutespringen of bungeejumpen… ik doe het allemaal. Ik houd van spanning en uitdagingen en probeer dat ook toe te passen in mijn dagelijkse werk. Door vrijuit te denken, zonder op voorhand dingen uit te sluiten, kun je echt oplossingsgericht zijn en nieuwe invalshoeken vinden. Het is dé …

Kim Vermeer Lees verder »

Joep de Man

Na het succesvol afronden van de hotelmanagementschool ben ik een aantal jaren in de internationale hotellerie werkzaam geweest. In mijn laatste baan als F&B Manager behoorde ‘wijn’ ook tot het takenpakket. In het jaar 2000 heb ik de overstap naar de wijnhandel gemaakt. Een besluit waarop ik tot op de dag van vandaag geen spijt …

Joep de Man Lees verder »

Helen de Bos

Met een fanatiek wijnliefhebber als vader is het niet raar dat ik ook interesse in wijn zou krijgen. Mijn carrière is begonnen in San Francisco, waar ik in de hotellerie heb gezeten. Later heb ik SDEN 3 gedaan en vervolgens WSET 3 bij LFE en kan ik eindelijk van mijn passie mijn werk maken. Hier …

Helen de Bos Lees verder »

Scroll naar top