17 dec ONS EINDEJAARSGESCHENK 2019

Namens LFE willen we u bedanken voor de prettige samenwerking in 2019.

Voor het derde opeenvolgende jaar doneert LFE haar totale budget voor eindejaarsgeschenken aan het Nationaal Ouderenfonds. Na alle warme reacties van de ouderen zelf en onze relaties in 2017 en 2018 was het geen moeilijke beslissing om ook in 2019 voor het Nationaal Ouderenfonds te kiezen.

2.500.000 ouderen voelen zich eenzaam in Nederland. Hiervan voelen 500.000 ouderen zich zelfs ernstig eenzaam. Zij hebben hoogstens één keer per maand een sociaal contactmoment. Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom zetten zij zich iedere dag met hart en ziel in voor ouderen in Nederland.

Om ouderen te steunen richten zij zich op drie pijlers: voorkomen en bestrijden van eenzaamheid, vergroten van zelfredzaamheid en empowerment van (kwetsbare) ouderen. Het Ouderenfonds zorgt ervoor dat ouderen via haar projecten en diensten weer in contact komen met anderen en vergroot de zelfredzaamheid van ouderen.

Zo belt het Nationaal Ouderenfonds 500 ouderen per week met hun belservice de ‘Zilverlijn’, rijden er door het land 100 ‘Boodschappen PlusBussen’, doen er 350 voetbalclubs mee aan ‘OldStars Walking Football’, komen er wekelijks meer dan 125 breiclubs bij elkaar, schuiven er ruim 5.000 ouderen aan bij onze kerstdiners en beleven 30.000 ouderen een mooie dag tijdens onze evenementen door heel het land. Met onze donatie hebben wij honderden ouderen een geluksmoment mogen bezorgen in 2019.

Nogmaals bedankt, wij wensen u prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, en kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking in 2020!

Met vriendelijke groet,

TEAM LFE↓