14 dec ONS EINDEJAARSGESCHENK 2018

Traditiegetrouw geven wij rond de kerstdagen een eindejaarsgeschenk weg aan onze relaties, als dank voor de prettige samenwerking. Dit jaar bedanken wij u wederom!

Verleden jaar zijn we als LFE een samenwerking aangegaan met het Nationaal Ouderenfonds en daar hebben we toen veel warme en positieve reacties op gekregen. Niet alleen van u maar ook van heel veel ouderen zelf. De keus om dit jaar weer met het Nationaal Ouderenfonds samen te werken was voor ons dan ook zeer voor de hand liggend.

Maar liefst 1 op de 4 ouderen in Nederland is eenzaam. Eén miljoen eenzame ouderen, waarvan 200.000 mensen die extreem eenzaam zijn! Het Nationaal Ouderenfonds zet zich uitsluitend in voor kwetsbare ouderen in Nederland. Zij betrekken ouderen weer bij de maatschappij en maken dagelijkse dingen als boodschappen doen of met een uitje meegaan – voor velen van ons heel vanzelfsprekend – ook voor hen weer toegankelijk. Hun missie hierbij is: Het helpen van ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij en daarmee de kwaliteit van leven van deze groep bevorderen.

De kerstdagen vier je met elkaar! Daarom organiseert het Nationaal Ouderenfonds door heel Nederland speciale kerstdiners  en kerstconcerten voor eenzame ouderen. Dit jaar krijgen, o.a. door onze LFE donatie,  7500 ouderen een verzorgde avond aangeboden. Het stemt ons goed op deze wijze een bescheiden steentje bij te kunnen dragen aan het tegengaan van eenzaamheid in Nederland. En wij hopen u ook!

Nogmaals bedankt, wij wensen u prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, en kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking in 2019!

Met vriendelijke groet,

TEAM LFE

Foto ; Corina Gielbert ( Directeur Nationaal Ouderenfonds ) en Daan Krijger ( Fondsenwerver zakelijke markt ) nemen de donatie van LFE in ontvangst.↓