11 dec Ons Eindejaarsgeschenk 2017

Traditiegetrouw geven wij rond de kerstdagen een eindejaarsgeschenk weg aan onze relaties, als dank voor de prettige samenwerking. Dit jaar bedanken wij u wederom, maar doen we het anders dan voorgaande jaren.

Maar liefst 1 op de 4 ouderen in Nederland is eenzaam. Eén miljoen eenzame ouderen, waarvan 200.000 mensen die extreem eenzaam zijn! Om deze mensen een hart onder de riem te steken, zeker tijdens de dagen rondom kerst, kiezen wij ervoor ons traditionele eindejaarsgeschenk anders in te zetten. Dit doen wij in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds.

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich uitsluitend in voor kwetsbare ouderen in Nederland. Zij betrekken ouderen weer bij de maatschappij en maken dagelijkse dingen als boodschappen doen of met een uitje meegaan – voor velen van ons heel vanzelfsprekend – ook voor hen weer toegankelijk. Hun missie hierbij is: Het helpen van ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij en daarmee de kwaliteit van leven van deze groep bevorderen.

De kerstdagen vier je met elkaar! Daarom organiseert het Nationaal Ouderenfonds door heel Nederland speciale kerstdiners voor eenzame ouderen. Bijna 4000 ouderen krijgen, samen met anderen uit de buurt, een volledig verzorgde avond aangeboden. Door onze LFE bijdrage dit jaar kunnen 400 extra ouderen van zo’n heerlijk diner genieten. Het stemt ons goed op deze wijze een steentje bij te kunnen dragen aan het tegengaan van eenzaamheid in Nederland. En wij hopen u ook!

Nogmaals bedankt, wij wensen u prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, en kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking in 2018!

Met vriendelijke groet,

TEAM LFE

 

Voor meer info: Nationaal Ouderenfonds↓