30 nov NOVEMBER BELLINGHAM MAAND

Deze novembermaand stond volledig in het teken van Bellingham Wijnen bij LFE. Met maar liefst 3 fantastische evenementen in Out of Home hebben we de gastronomische wijnen van Richard Duckitt verschillende hoofdrollen laten spelen.

TOPCHEFS ON TOUR
3 Topchefs ( Maik Kuijpers – Restaurant Carstens, Jord Althuizen – Black Smoke / Smokey Goodness, Alain Caron – Masterchef / Petit en CafĂ© Caron ) namen 6 dagen 6 restaurant keukens over voor de lunch en het diner. Voor de gasten werd steeds een culinair 3 gangen menu gekookt bij de verschillende Bellingham wijnen. Deelnemende restaurants waren Restaurant Limon – Amsterdam, Restaurant Natuurlijk – Egmond aan Zee, Restaurant Dukdalf – Kerkdriel, Bistro Paul – Driebergen, Restaurant Kerkje – Andijk en Restaurant Viswijf – Den Bosch.

FAVORFLAV FOOD TOP 100
Maandag 18 november werd het FavorFlav diner gehouden waar de Food Top 100 bekend werd gemaakt. Tijdens het feestelijke diner werd bij iedere gang mooie Bellingham wijnen geschonken. Janny van der Heijden ging er dit jaar met de nummer 1 positie vandoor. Volg de link hieronder voor de hele uitslag van deze editie.

https://favorflav.com/images/FavorFlav_Top_100_2019_WEB_3.pdf

ENTREE AWARDS 2019
Maandag 25 november werden de prestigieuze Entree Magazine AWARDS uitgereikt in Theater Amsterdam door Iris Kranenburg en Ruben Nicolai. Tijdens het ontvangst en bij de knaller van een afterparty werden verschillende mooie wijnen van Bellingham geschonken voor het ruim 800 koppige publiek uit de horeca vanuit heel Nederland. Hieronder de volledige uitslag van deze fantastische avond waar LFE ook de prijs mocht uitreiken in de categorie Best Restaurant Concept aan Graphite in Amsterdam.

https://www.entreemagazine.nl/nieuws/branchenieuws/alle-winnaars-van-de-entree-awards-201932592



↓