02 mrt NIEUWE ORGANISATIESTRUCTUUR LFE – KLAAR VOOR U

Vanaf 3 april zullen wij onze klanten gaan bedienen vanuit twee business units; één die zich uitsluitend richt op het Retail kanaal (supermarkten en slijterijketens) en één die zich uitsluitend richt op het Out-of-Home kanaal (horeca/vakhandel).

Deze aanpassing van de organisatiestructuur komt voort uit een strategische heroriëntatie waaruit wij concludeerden dat wij onze organisatie en onze werkwijze nog klantgerichter konden maken.

Afdelingen die nu nog een “algemeen LFE karakter” hebben (b.v. Marketing en Verkoop Binnendienst), worden geïntegreerd in deze twee business units. Hierdoor ontstaat voor alle collega’s binnen een business unit dezelfde focus én een nog diepgaandere kennis van het specifieke kanaal en de klanten daarbinnen. Hierdoor zullen wij onze klanten nog effectiever en pro-actiever kunnen bedienen. Overigens blijven beide business units gewoon onder de naam LFE opereren.

Uiteraard is het doel van deze wijziging in de organisatiestructuur dat het zal bijdragen aan een nog betere samenwerking met onze klanten. Hiermee hopen we verder bij te dragen aan onze visie om het beste wijnbedrijf van Nederland te zijn!

 

NIEUWE ORGANISATIE 2018↓