20 feb Marketing stagiair gezocht!

Marketingstage – LFE

Bedrijfsprofiel

LFE is een wijnimporteur, exporteur en producent. Opgericht in 1968 en in 1988 en overgenomen, vanwege grote groei, door Groupe Castel Frères uit Frankrijk. Inmiddels is LFE uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ongeveer 60 werknemers, één van de grootste van Nederland. LFE is zowel actief met wijnen in de retail als vakhandel en exporteert daarnaast ook een groot gedeelte. Denk hierbij aan Albert Heijn, Jumbo, maar ook ketens als Aldi, Hanos, Makro en Hema. LFE gaat het liefst partnerschappen voor de lange termijn aan met klanten en producenten en is overtuigt van het motto: ‘Building winning wines together’.

Omschrijving functie
Binnen het Marketing team van LFE, zijn we op zoek naar een Marketing stagiair(e). Als stagiair(e) ben je werkzaam als Marketing Assistent. Je werkt samen met het Marketing en Sales team aan de verdere ontwikkeling van onze merken op de Nederlandse markt. Je krijgt de mogelijkheid om alle facetten van het markting vak te ontdekken. Je draait volledig mee met het team. De werkzaamheden zijn zeer divers, bijvoorbeeld de volgende taken:

  • Day-to-day werkzaamheden binnen de afdeling
  • POS (Point Of Sale) materiaal opvoeren en beheren
  • Mailings aan vakpers verzorgen
  • Wijnomschrijvingen maken en bijhouden
  • Meewerken aan joint promotions
  • Evenementen voorbereiden (Prowein/Horecava/Allerhande Kerstfestival/Masters of Luxury)
  • Ondersteuning
  • Eigen projecten
  • Ruimte voor een onderzoek/scriptie

Periode
Duur 5 maanden, start per 1 september. Voorkeur 5, maar minimaal 4 werkdagen per week.

Salaris

In overleg

Dienstverband
Stage

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, pro-actieve stagiair(e) die een HBO-opleiding volgt. Iemand met een hands-on mentaliteit en die graag een stap extra wil zetten, een team player is, maar ook zelfstandig kan werken. Iemand die een passie voor marketing heeft, creatief is en affiniteit heeft met FMCG.

Onze stagiaire

Jana Nobel, International Business and Management student aan de Hogeschool Utrecht

‘’Geen dag is hier hetzelfde. Door intensieve samenwerking met een leuke afdeling en de vele diverse taken blijft de stage leuk en uitdagend. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om je onderzoek goed uit te voeren. Het is een top mogelijkheid om veel ervaring op te doen op het gebied van marketing en evenementen.’’

Heb je interesse in deze stage, stuur dan je CV en motivatie naar André Koopman via a.koopman@lfe.nl.↓