06 mrt Marco Philipsen van Mitra drankenspeciaalzaken

In ons jubileumjaar 2018 gaan we door het jaar heen personen, bedrijven, producenten, wijnmakers, ex- collega’s en vrienden van LFE de gelegenheid geven om samen met ons even stil te staan bij ons 50 jarige bestaan.

We gaan terug in de tijd, het woord is aan Marco Philipsen van Mitra drankenspeciaalzaken.

“Mijn eerste kennismaking met LFE was 2007, toen ik verantwoordelijk werd voor wijnen bij Mitra en het van Ton Baede mocht overnemen. LFE is door de jaren heen een betrouwbare en professionele partner gebleken, waar creativiteit en marketing al vroeg hoog in het vaandel stond.

We hadden inspiratiesessies, proefden samen de wijnen en maakten vooral fantastische plannen om de wijnhuizen te promoten. Zo deden we met vele wijnhuizen proefavonden voor onze winkels organiseren bij verschillende restaurants, de avond met Janna Meppelink met Marokkaanse wijnen van Halana staan me nog immer bij, waar zelfs een heuse buikdans act werd gedaan. Zo gingen we met het wijnhuis Cono Sur langs de verschillende winkels waar een heus Chileens wijnchateau werd opgeblazen en waardoor je de winkels kon betreden. Binnen stond een promotieteam die de lekkere via een tapsysteem aan de klanten lieten proeven. Het bijzondere van LFE is dat zij ook in minder goede tijden voor je klaar staan en bereid zijn te helpen en dat zie je niet zo vaak meer tegenwoordig. Tijdens de verschillende momenten in het jaar hebben ze aandacht voor jou als klant en proberen ze in mogelijkheden te denken in plaats van geremd te worden door het onmogelijke. Met bijzonder veel vertrouwen kijken wij uit naar de volgende 50 jaar die we samen gaan beleven met alle mooie wijnen die we daarbij zullen tegenkomen.”↓