24 aug LFE versterkt horecateam

P E R S B E R I C H T

Maartensdijk, 24 augustus 2020

LFE VERSTERKT HORECATEAM

Per 1 september 2020 breidt wijnbedrijf LFE haar horecateam uit met twee professionals om zo haar positie te versterken.

Met de ambitie om in de horeca te kunnen blijven groeien, vond wijnbedrijf LFE in Mathijs Cottaar en Marcel Glas de juiste personen om dit te helpen realiseren. “De afgelopen jaren zijn we fors gegroeid in de horeca”, zegt Algemeen Directeur Marcel Kerkmeester. “Naast het aanbieden van de beste wijnen tegen de scherpste prijs, onderscheiden wij ons meer en meer als kennispartner. Door conceptmatig en doelgroepgericht te werken, helpen wij horeca-ondernemers een hogere wijnomzet te halen. Juist in deze roerige tijden van groot belang.”

Mathijs Cottaar, afkomstig van Unilever, start als Business Unit Manager Out of Home. Hij beschikt naast een brede business opleiding over ruim 10 jaar ervaring in het Out of Home kanaal, zowel in Nederland als België. De laatste 5 jaar had hij een salesfunctie bij Unilever Nederland. Mathijs treedt tevens toe tot het Management Team van LFE.

Marcel Glas verlaat na 10 jaar Oud Reuchlin & Boelen. Met in totaal 23 jaar aan horeca-ervaring komt hij het team als Key Accountmanager Out of Home versterken.

“Wij zijn heel blij dat we ons team met deze twee professionals kunnen uitbreiden. Dit draagt ongetwijfeld bij om binnen de horeca een vooraanstaande speler te blijven en onze positie verder uit te bouwen”, geeft Marcel Kerkmeester aan.

//// EINDE PERSBERICHT////

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie: info@lfe.nl | www.lfe.nl | T +31 (0)346-21 43 97↓