16 aug LFE TROTSE NIEUWE WIJNLEVERANCIER AEON PLAZA HOTELS

PERSBERICHT

Maartensdijk, augustus 2019

Per 1 augustus 2019 is wijnimporteur LFE een exclusieve samenwerking aangegaan met Aeon Plaza Hotels, eigenaar van drie karakteristieke hotels in Amsterdam, te weten Hotel Die Port van Cleve, Dutch Design Hotel Artemis en Zero Energy Hotel Breeze.

Met de ambitie om in de horeca te groeien, vond wijnimporteur LFE in de Nederlandse hotelgroep Aeon Plaza Hotels een passende en krachtige partner. Zo troffen zij elkaar op het vlak van duurzaamheid, dat bij beide bedrijven hoog op de agenda staat. LFE levert de hotelgroep een aantrekkelijk assortiment onderscheidende en duurzame wijnen, waarvan de meeste Terra Vitis of biologisch gecertificeerd zijn.

Voor ieder hotel werd in hechte samenspraak met de restaurant managers een eigen wijnkaart opgesteld van wijnen met een verhaal, gemaakt vanuit passie met respect voor mens en milieu, waarvan vele gemaakt en gebotteld door moederbedrijf Castel, Frankrijk’s grootste wijnproducent en eigenaar van meer dan 20 gerenommeerde chateaux en domaines.

//// EINDE PERSBERICHT////

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie: info@lfe.nl | www.lfe.nl | T +31 (0)346-213044

Over LFE

Wijn is emotie, passie en beleving. Maar van wijn een succes maken in de Nederlandse markt, dat is gewoon keihard werken. Bij LFE helpen wij klanten om een maximaal rendement te halen uit hun wijnassortiment. Met een wereldwijd netwerk van wijnproducenten, een feilloze logistieke infrastructuur en diepgaande marktkennis als basis, brengen we leven in hun wijnschap of wijnkaart! Samen met de klant zoeken we naar creatieve manieren om hun klanten te verleiden, verrassen en activeren. Samen winnen in wijn, dat is wat LFE drijft.

 

Over Aeon Plaza Hotels

Aeon Plaza Hotels is de holding & management company van Hotel Die Port van Cleve, Dutch Design Hotel Artemis en Zero Energy Hotel Breeze. Wij zetten geen saaie hotels in de wereld, maar durven buiten de lijnen te kleuren en spannende thema’s te bedenken die aansluiten bij de locatie, het tijdsbeeld en onze gasten. Ondernemerschap op de vloer is onze kracht. Wij creëren voor iedere gast een verblijf waar met een glimlach aan wordt teruggedacht. Ieder hotel uit onze groep doet dit op haar eigen authentieke manier.

Van links naar rechts ;
Vincent Ruiter ( Finance Manager Aeon Plaza Hotels ), Erik Delmee ( Business Unit Manager Out of Home LFE ), Maikel Stabij ( Managing Director Aeon Plaza Hotels ), Joep de Man ( National Accountmanager Out of Home ).

 ↓