23 sep LFE & STAYOKAY HOSTELS ZOEKEN DUURZAME SAMENWERKING OP

PERSBERICHT

Amsterdam, september 2019

Per 1 september 2019 zijn dé hostelketen van Nederland, met 22 unieke locaties verspreid over heel Nederland, een exclusieve samenwerking aan met de Maartensdijkse wijnimporteur LFE.

In nauwe samenwerking selecteerde Stayokay bij wijnimporteur LFE een serie biologische gecertificeerde huiswijnen van de populaire druivenrassen sauvignon blanc en cabernet sauvignon.

Binnen de hostels van Stayokay zijn overal hints zichtbaar die bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf. Van een bio-ontbijt tot gerecyclede bedrijfskleding voor alle medewerkers en van 100% Nederlandse windenergie tot de mogelijkheid voor gasten om de CO2-uitstoot van hun verblijf te compenseren.

De selectie van deze serie biologisch gecertificeerde huiswijnen, is dan ook een logische keuze en past bij de verdere verduurzaming van de aangeboden service en diensten van Stayokay.

Over LFE
Wijn is emotie, passie en beleving. Maar van wijn een succes maken in de Nederlandse markt, dat is gewoon keihard werken. Bij LFE helpen wij klanten om een maximaal rendement te halen uit hun wijnassortiment. Met een wereldwijd netwerk van wijnproducenten, een feilloze logistieke infrastructuur en diepgaande marktkennis als basis, brengen we leven in hun wijnschap of wijnkaart! Samen met de klant zoeken we naar creatieve manieren om hun klanten te verleiden, verrassen en activeren. Samen winnen in wijn, dat is wat LFE drijft.

Over Stayokay
Stayokay is de grootste hostelketen van Nederland met 22 verrassende locaties, van de Achterhoek tot Amsterdam. Al sinds 1929 biedt Stayokay (inter)nationale gasten de ideale plek om te overnachten; slapen kan op privé- of gedeelde kamers. Maar ook voor vergaderingen, feestelijke en zakelijke events ben je bij Stayokay aan het juiste adres. Stayokay verzorgt jaarlijks bijna een miljoen overnachtingen en wil voortrekker zijn op het gebied van duurzame en sociale initiatieven. Stayokay is aangesloten bij Hostelling International: een netwerk van meer dan 4.000 hostels wereldwijd.

Foto van links naar rechts ; Erik Delmee ( LFE, Business Unit Manager Out of Home ), Joep de Man ( LFE, National Accountmanager Out of Home ), Peter de Beer ( Operations Manager Stayokay ), Marissa Roggeveen ( Operations Manager Stayokay ).

//// EINDE PERSBERICHT////↓