LFE_wijnflessen

LFE helpt de horeca met méér marge op wijn!

LFE – Wijnleverancier & kennispartner  voor de horeca – komt in actie! In samenwerking met de gerenommeerde wijnproducenten als Castel Châteaux & Domaines, Bellingham, Casa Silva en Domaine Gayda en verkooppartner Groupe du Vin is de actie ‘LFE HELPT de HORECA’ ontwikkeld. Diverse prachtige merken en huiswijnen zijn tijdelijk extra scherp geprijsd om de horeca, nu zij weer mag starten, financieel te ondersteunen. 

Hoe doen we dat?

Op diverse merken per 6 flessen, slechts vijf flessen in rekening gebracht! Dus de 6e fles is 100% marge! Op diverse schenkwijnen, 12 flessen voor de prijs van 11! 

 

Bekijk hier ook 12 gratis tips voor meer omzet op wijn!

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem contact op

Wie zijn wij?

Wij zijn LFE, wijnleverancier en kennispartner voor de horeca. Wij voegen waarde toe aan de wijn. Dat doen we met innovatieve concepten en met een enthousiast team van zo’n 60 medewerkers. Ervaren wijninkopers, servicegerichte accountmanagers, een efficiënte binnendienst, logistieke meesterbreinen, creatieve shopper marketeers en analytische wijnstrategen werken allemaal samen om de wijnwensen van u en uw gast te vervullen.
Uitstekende wijnentegen scherpe prijzen

Alles draait natuurlijk om onze wijnen! Onze inkopers weten de beste wijnen voor iedere prijsklasse te selecteren die bij uw gasten passen.

Onderdeel van groot en sterk Frans wijnbedrijf

Wij zijn 100% onderdeel van Castel Group, de grootste wijnproducent van Europa. Hierdoor kunnen we private labels tegen een ongekende  prijs / kwaliteitsverhouding aanbieden.

Een volwaardige
wijnpartner

Wij voorzien horeca van kennis en inzichten om het verkopen van wijn leuker, gemakkelijker en lucratiever te maken.

World-class
operationele processen

En de bijhorende certificeringen om dit aan te tonen. We zijn o.a. KVNW Register wijnhandelaar, IFS Broker, IFS Logistics en MVO Trede 3 geaccrediteerd.

Bewezen wijnconcepten

Bewezen Plug & Play concepten zoals Cellar33 verhogen uw omzet door gasten te helpen met hun wijnkeuze. Wij trainen bovendien uw medewerkers.

Onze mensen
maken het verschil

Ons DNA draait om klantbewustzijn, samenwerken, eigenaarschap, vernieuwing en passie. Deze energie werkt aanstekelijk voor zowel onze klanten en producenten.

↓