30 jun LFE feliciteert De Kromme Dissel* met 50 jaar Michelinster

Onlangs ontving Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum de 50e toekenning van haar Michelinster op rij. Dit is in Nederland nog niet eerder voorgekomen en daarom een prestatie van formaat!

Restaurant De Kromme Dissel is onderdeel van Fletcher Hotel Klein Zwitserland, waarvan LFE ook de trotse wijnleverancier is. Reden genoeg om het team van De Kromme Dissel te verrassen met een passend cadeau: bij een prestatie van formaat hoort ook een flés van formaat. Namens Fletcher Hotels, LFE en Champagne Pommery ontvingen de collega’s tijdens de bekendmaking afgelopen maart reeds een Méthusalem (6 liter) Champagne Pommery Brut Royal, voorzien van een gepersonaliseerd etiket, welke speciaal ontwikkeld werd voor dit feestelijke feit.

Dit was niet alles, want wat is er nu mooier dan het overhandigen van een 50-jaar oude wijn? Deze werd gevonden in een van de kelders van Châteaux & Domaines Castel in Bordeaux. Daar lag een magnum te wachten uit 1971, een Château Durfort-Vivens A.C. Margaux Deuxième Grand Cru Classé, welke in dank werd ontvangen door het team van Restaurant De Kromme Dissel.

Wij wensen iedereen bij Restaurant De Kromme Dissel heel veel succes, op naar het 51e Michelin-jaar!

Op de foto vlnr: Bastiaan Besaris (Assistent Maître / Sommelier), Tonny Berentzen (Executive Chef), Joep de Man (National Account Manager, LFE), Ronnie Brouwer (Maître / Sommelier), Sierk Buwalda (Sous-chef), Billy Huisman (Regionaal Account Manager, LFE)

 ↓