14 dec LFE DONATIE AAN HET NATIONAAL OUDERENFONDS IN 2020

Maartensdijk, 14 december 2020

DONATIE NATIONAAL OUDERENFONDS 2020

Beste relatie,

Allereerst bedanken wij u hartelijk voor de prettige samenwerking in 2020; een jaar om nooit te vergeten!

Gezien de positieve reacties van de afgelopen jaren, maar bovenal om het feit dat corona 2020 tot een ongekend moeilijk jaar voor vele ouderen heeft gemaakt, hoefden wij niet lang na te denken om voor alweer de vierde keer ons totale eindejaarsgeschenkenbudget aan het Nationaal Ouderenfonds te schenken.

Het Nationaal Ouderenfonds maakt zich hard voor een grote groep eenzame ouderen, want wist u dat bijna de helft van de ouderen in Nederland zich eenzaam voelt, waarvan zelfs meer dan 500.000 ernstig eenzaam? Voor deze mensen heeft een klein gebaar een grote impact!

Het fonds stimuleert ouderen om bewust sociaal actief te blijven, zo blijven zij verbonden met anderen en kunnen van betekenis zijn. Zij doen dit door het ontwikkelen van projecten, diensten en activiteiten die ouderen stimuleren om op een actieve manier ouder te worden, die een leeftijdsvriendelijke omgeving mogelijk maken en eenzaamheid onder ouderen bestrijden. Zo is er de Zilverlijn, waar ouderen een praatje kunnen maken met onze vrijwilligers, het Schrijfmaatje, waarbij een oudere wordt gekoppeld aan een vrijwilliger met dezelfde interesses, worden ouderen wegwijs gemaakt op internet via Welkom Online en kunnen zij zich aanmelden bij een brei- of sportclub. Zie voor meer informatie ouderenfonds.nl/activiteiten.

2020 is een jaar om nooit meer te vergeten, heel Nederland is geraakt. Van zorgpersoneel tot ouderen en van ondernemers tot ouders die thuis les moesten geven. De ouderen vormen één van de zwaarst getroffen partijen. Als kwetsbare groep werd vaak juist hun leven volledig stil gelegd.

Gelukkig is het Nationaal Ouderenfonds in staat deze doelgroep in december te bereiken met maar liefst 20.000 kerstpakketten door heel Nederland. Hier dragen wij als LFE dan ook graag ons steentje aan bij!

Wij wensen u ondanks deze roerige tijden hele fijne feestdagen toe en de beste wensen voor 2021 in alle gezondheid. We kijken graag uit naar een prettig vervolg van onze samenwerking in het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet,

TEAM LFE

 ↓