13 jul LFE BELOOND MET IFS BROKER ÉN IFS LOGISTICS CERTIFICERING

Na een intensieve voorbereiding onderging wijnimporteur LFE eind juni de IFS audit. Dit resulteerde in een IFS Broker en IFS Logistics Certificering.

“Ik ben trots op ons team, niet alleen omdat we deze certificeringen hebben gehaald, maar ook de zogenaamde “Higher Level” score. De kers op de taart! Wij ontvingen de complimenten van de auditor voor de goede voorbereiding en kwaliteit van vastlegging. Dit maken zij niet vaak mee bij een eerste audit”, zegt Logistics Director Jan Oosterboer.

Managing Director Marcel Kerkmeester zegt: “Bij onze ambitie om het beste wijnbedrijf van Nederland te zijn, past deze certificering op ‘Champions League’ niveau! Voedselveiligheid speelt in onze maatschappij een steeds belangrijkere rol. Zowel de consument, als onze klanten, mogen van ons verwachten dat wij in de keten alle administratieve en fysieke processen dusdanig hebben ingericht dat dit aspect volledig onder controle is. De certificering is voor ons een mooie erkenning en het bewijs van ons continue streven naar verdere professionalisering.”

IFS Broker richt zich vooral op de handelsfunctie van LFE. Algemene bedrijfsvoering, monitoring van producent en product, personeelstraining en kwaliteit zijn hierbij van groot belang. Deze norm ondervangt het eventuele gat in de keten tussen productie en distributie.

IFS Logistics is vooral geconcentreerd op warehousing en transport. Denk hierbij aan een schone en veilige omgeving, monitoren leveranciers van diensten en transport, goede toegangscontrole, traceerbaarheid van producten en personeelstraining.

IFS is erkend door het GFSI (Global Food Safety Initiative) en staat gelijk aan BRC (British Retail Consortium).

 

//// EINDE PERSBERICHT ////

Meer informatie: E a.koopman@lfe.nl (corporate communications) | www.lfe.nl | M +31 (0)651797160↓