LFE_50_Years_Logo_AHT

LFE 50 jaar!

 

In 1968, inmiddels 50 jaar geleden, gingen drie heren aan de Werfkelders in Utrecht een nieuw avontuur aan: het importeren van Rosé d’Anjou.
In die tijd een ware primeur voor Nederland! Dit avontuur is inmiddels uitgegroeid tot ons huidige bedrijf LFE; een wijnimporteur met bijna 60 man personeel en een verkoop van jaarlijks ruim 30 miljoen flessen wijn.

 

2018 is dus het jaar voor ons 50-jarig jubileum. Dat willen en kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij vieren dit op verschillende manieren. Recentelijk werd er door en voor onze collega’s een speciale jubileumwijn samengesteld en gebotteld, er vindt een LFE familiedag plaats en we publiceren op Facebook de vele felicitaties die we natuurlijk hopen te ontvangen. Ook úw felicitaties zijn van harte welkom. Stuur ze naar André Koopman via a.koopman@lfe.nl o.v.v. LFE 50 jaar.

 

Terwijl we terugblikken op 50 succesvolle en mooie jaren, kijken we natuurlijk vooral naar de toekomst! Ook de komende 50 jaar blijven we ons als bedrijf en als team ontwikkelen, om voor onze klanten en producenten hét bedrijf te zijn dat van hun mooie wijnen ook succesvolle wijnen maakt!

 

Wij noemen dat Building Winning Wines Together.
Dit is onze missie en zo willen wij het Beste Wijnbedrijf van Nederland zijn!

Kunnen wij onze passie met u delen?

Neem contact op
↓