fbpx

Jaap Sonnemans

Jaap Sonnemans

Prachtige jaren heb ik mogen beleven met en bij LFE en ik beschouw verschillende oud collega’s nog immer als vrienden en zelfs een beetje als familie. Mijn 1e kennismaking met Groupe LFE was in 2001 toen ik voor het Australische Hardy…

Dhr. Jaap Grootmeijer

Dhr. Jaap Grootmeijer

' Studie-en roeivrienden hielden in 1968 de oervader van LFE ten doop. Naam op het geboortebewijs: Blaisse, Van Dijkman en Wilbrenninck. Winstoogmerk: de eigen dorst van de opbrengst bekostigen. Het assortiment was met smaak en kennis opgebouwd, gericht op de particuliere…

Hubrecht Duijker

Hubrecht Duijker

Zo’n jubileum vraagt om een terugblik. Vandaar dat ik ben gaan bladeren in mijn Wijngids Nederland, een anno 1982 verschenen uitgave met compacte profielen van alle toen meetellende wijnleveranciers, zo’n 150 in totaal. Over La Française d’Exportation schreef ik onder…

↓
After we acquired an in-depth look at that star with this fresh selection, thePresage 60th Loved-one's birthday Chronograph, it is time to how to target the rest of the array, which https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html includes thisSeiko Presage SSA303J1 we are going to show you these days, a value proposal, with mechanical movements, whichscreams top quality.