16 jun ”Running for Kika together” !

“Running for KIKA together” was voor één dag de aangepaste slogan van de Maartensdijkse wijnimporteur Groupe LFE B.V. Dertien sportieve collega’s en een introducé schreven zich in voor “Run for KiKa”.  Dit is een hardloop-evenement waarbij deelnemers gesponsord worden om een goede prestatie neer te zetten. Dit kan individueel of met een bedrijfsteam. De opbrengsten komen geheel ten goede aan het KiKa fonds, dat zich inzet voor kinderen met kanker.

GroupeLFE_Run4Kika

Men kon zich inschrijven voor de 5 of 10km in het ruim opgezette Maximapark in Utrecht. Voor elke kilometer per collega sponsorde Groupe LFE B.V. een bedrag. Daarbovenop kwam nog eens een bedrag dat gesponsord werd door vrienden en familie. In totaal haalden zij €1345,- op, een mooi bedrag dat naar hulp voor kinderen gaat die deze verschrikkelijke ziekte hebben.

Naast de gevorderde lopers was een aantal collega’s die nooit gelopen had. Zij trainden speciaal voor dit evenement. Iedereen liep -ondanks de warmte- een goede race, er was zelfs een collega die een paar dagen ervoor zijn teen gebroken had, ook hij zette een keurige tijd neer. Groupe LFE kan terug kijken op een geslaagde dag met een team om trots op te zijn!

Hardlopen is ontzettend leuk en bovendien goed voor lichaam en (team)geest! Meer informatie over Run for KiKa vind je op www.runforkika.nl.

Groepsfoto Groupe LFE↓