LFE_kurk

LFE helpt de horeca met tips voor een

hogere wijnomzet!

LFE – Wijnleverancier & kennispartner voor de horeca – komt in actie! We stellen de perfecte wijnkaart samen voor uw gasten en helpen u de wijnverkoop gemakkelijk, leuk en winstgevend te maken. U realiseert daardoor meer omzet en ontvangt hogere gastwaarderingen!
Hieronder vindt u 12 praktische en eenvoudige tips, die helpen om de omzet op wijn te maximaliseren. LFE wil daarmee horeca ondernemers helpen, juist nu.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Neem contact op

Wie zijn wij?

Wij zijn LFE, wijnleverancier en kennispartner voor de horeca. Wij voegen waarde toe aan de wijn. Dat doen we met innovatieve concepten en met een enthousiast team van zo’n 60 medewerkers. Ervaren wijninkopers, servicegerichte accountmanagers, een effici├źnte binnendienst, logistieke meesterbreinen, creatieve shopper marketeers en analytische wijnstrategen werken allemaal samen om de wijnwensen van u en uw gast te vervullen.
Uitstekende wijnen
tegen scherpe prijzen

Alles draait natuurlijk om onze wijnen! Onze inkopers weten de beste wijnen voor iedere prijsklasse te selecteren die bij uw gasten passen.

Onderdeel van groot en sterk Frans wijnbedrijf

Wij zijn 100% onderdeel van Castel Group, de grootste wijnproducent van Europa. Hierdoor kunnen we private labels tegen een ongekende  prijs / kwaliteitsverhouding aanbieden.

Een volwaardige
wijnpartner

Wij voorzien horeca van kennis en inzichten om het verkopen van wijn leuker, gemakkelijker en lucratiever te maken.

World-class
operationele processen

En de bijhorende certificeringen om dit aan te tonen. We zijn o.a. KVNW Register wijnhandelaar, IFS Broker, IFS Logistics en MVO Trede 3 geaccrediteerd.

Bewezen wijnconcepten

Bewezen Plug & Play concepten als Cellar33 verhogen uw omzet door gasten te helpen met hun wijnkeuze. Wij trainen bovendien uw medewerkers.

Onze mensen
maken het verschil

Ons DNA draait om klantbewustzijn, samenwerken, eigenaarschap, vernieuwing en passie. Deze energie werkt aanstekelijk voor zowel onze klanten en producenten.

↓