LFE_kurk

Partner in wijnsucces!

Wijn is emotie, passie en beleving. Wijn draagt bij om mooie momenten nog mooier te maken. En wij kunnen, met bijna 55 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk van de mooiste wijnhuizen en wijnproducenten vrijwel alle wijnwensen van onze klanten invullen.
Kennismaken?

Great Wines. Happy People.

 

De onderscheidende kracht van LFE ligt vooral in onze mensen. Die koesteren we, met continue aandacht voor ontwikkeling, coaching en begeleiding, training en opleiding. Wij zijn trots op ons DNA dat draait om vijf kernwaarden.

 

Deze vijf kernwaarden zijn: de klant staat centraal in alles wat we doen, we doen dat met 100% passie en geloven dat je dat alleen mét elkaar kunt doen. We gedragen ons alsof LFE ons eigen bedrijf is en proberen iedere dag alles nog een beetje beter te doen!

Maak kennis met onze aanpak

 

Alle restaurants en cafés zijn inmiddels weer een tijdje volledig geopend!

 

En hoe kan je dit voorjaar beter beginnen dan met een nieuwe aanpak die meer rendement oplevert? Daarbij kunnen wij je helpen.

 

Met onze unieke aanpak, gebaseerd op diepgaande kennis en inzichten van jouw gasten op het gebied van wijn helpen we je graag.

Kennismaken?

 

Wil jij kennismaken met onze manier van werken? Laat dan hiernaast je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

Onze partners aan het woord

Hoe krijg je de perfecte samenwerking? Door bedrijven samen te brengen die passie, kwaliteit en service tot in de puntjes nastreven. Dat maakt dat LFE, Actifood en Logement & Gasterij Frederiksoord nu al ruim 2 jaar partners zijn.

 

Marcel Vos, eigenaar Hotel Frederiksoord
Het Twistop Wine System® werkt perfect! Er is geen sprake meer van lekkage en de Bag-in-Boxen zorgen bovendien voor ruimtebesparing en minder handling voor het team. Maar uiteindelijk zorgen vooral het hoge rendement van de Bag-in-Box én de betere kwaliteit aan wijnen voor onze gasten ervoor dat wij erg tevreden zijn.

 

 

Hotel van der Valk, Breukelen
LFE, een prachtig bedrijf, mooie wijnen en zeer deskundige, enthousiaste medewerkers.

 

 

Petra Al, Café Moeke, Hollandsche Rading
LFE is voor ons betrouwbaar, meedenkend en flexibel. Daarnaast hebben ze veel kennis die ze met ons delen om het maximale uit ons wijnassortiment te halen.

 

 

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel
Esk_Valley_Logo
LFE_CasaSilva
LFE_Bellingham
LFE_Domaine_Gayda
LFE_Cavalier
Black_Stallion_Logo
JLC_Logo_Klein
Castel_Logo_Klein
Pommery_Logo_Klein
Purcari_Logo_Klein
Menard_Logo_Klein
Clapiere_Logo_Klein
Voche_Logo_Klein
Noble_Vines_Logo_Klein
Gnarly_Head_Logo_Klein
Dona_Paula_Logo_Klein
CB_Logo_Klein
Borgo_dei_Trulli_Logo_Klein
↓