wijn & passie

 

LFE werkt al bijna 50 jaar met wijn en niets anders dan wijn. Wij kunnen ons letterlijk geen mooier product voorstellen. Bij het maken ervan spelen zoveel factoren mee, dat elke wijn weer het unieke resultaat is van menselijke vakmanschap en natuurlijke omstandigheden. En het mooie is: daar begint het voor ons pas. De wijnen in ons portfolio reizen de hele wereld over op weg naar de doelgroep die bij ze past; in Nederland weten wij die als geen ander te vinden. Hier ligt onze echte passie.

 

Wij richten ons niet alleen op de mooiste wijnen van de wereld, ons doel is de meest succesvolle wijnen voor én met onze klanten in de Nederlandse markt te zetten. Stuk voor stuk pareltjes, vanwege hun premium kwaliteit of door hun uitgekiende prijs/kwaliteitverhouding, merkbeleving en positionering.

Van mooie wijn succesvolle wijn maken, dát is onze passie

Elke individuele wijn heeft de potentie om het hart van een specifieke doelgroep te veroveren en al die karakteristieke wijnen samenbrengen tot een uitgebalanceerd assortiment is een prachtige uitdaging.

 

Het is deze uitdaging die we elke dag met veel plezier aangaan. Met zo’n 60 medewerkers die allemaal de beste willen zijn in hun vakgebied en de liefde voor wijn met elkaar delen. Die passie zorgt ervoor dat we altijd voor de beste oplossing gaan. Als u met LFE samenwerkt, merkt u hoe aanstekelijk ons enthousiasme is. De positieve energie en de bevlogenheid; het sprankelt en bruist binnen LFE.

Kunnen wij onze passie met u delen?

Neem contact op
↓