09 jan Groupe LFE aanwezig op Wine Professional 2014

WP

A.s. maandag is het zover! Wine Professional 2014 gaat van start. In de Europafoyer van de RAI Amsterdam wordt het weer een waar wijnfeestje. Op de stand van Groupe LFE vindt u de volgende producenten:
– Schloss Wachenheim, Castel Domaines et Châteaux, Esk Valley Estate, Domaine du Tariquet en Viña Cono Sur. De producenten staan voor u klaar om hun wijnen aan u te laten proeven.

Ook zal van Restaurant De Nederlanden uit Vreeland, Patron Cuisinier Wilco Berends (16GM/*) samenwerken met Viña Cono Sur. Wijnhuis Cono Sur uit Chili was een van de verrassingen van het 25e Wijnconcours van Proefschrift. Wilco Berends gaat koken met de Single Vineyard wijnen van Viña Cono Sur. Edwin Raben van EDWINES zal deze culinaire wijn/spijs proeverij begeleiden.

We hopen u allemaal te mogen begroeten volgende week.

Wat u moet weten over Wine Professional 2014:

Organisatie :
Wine Professional, de 12e editie van dit exclusieve wijn- en ‘fine food’ evenement wordt georganiseerd door The Wine & Food Association
Locatie:
EuropaFoyers en Diamond Lounge van Amsterdam RAI
Beursdagen:
Maandag 13 tot en met woensdag 15 januari 2014 (een dag korter dan Horecava)
Openingstijden:
Maandag 10.00 – 18.00 uur, dinsdag en woensdag 11.00-18.00 uur
Expositieprogramma:
Kwaliteitswijnen van het hoogste niveau afkomstig uit alle bekende wijnlanden en gastronomische producten van topkwaliteit, espresso en gedistilleerd, omlijst met breed programma aan presentaties, proeverijen, masterclasses en wijn-spijssessies m.m.v. diverse vineuze en culinaire coryfeeën
Aantal participanten:
100 exposanten – 150 inclusief participanten, nationaal en internationaal
Evenementen:
– Twee theaters met bijzondere wijn-spijspresentaties
– Spraakmakende presentaties en proeverijen
– Uitreiking Diamond Awards 2014 op 12 januari
– Nationale en internationale topchefs↓