11 jun Familiedag hoogtepunt in jubileumjaar LFE

 

Het zal u niet ontgaan zijn, in 2018  bestaat LFE 50 jaar! Een prachtige mijlpaal!
Om dit heuglijke feit te vieren, werd zondag 10 juni een LFE familiedag georganiseerd voor alle personeelsleden met hun gezin. Ruim 180 gasten waren op de fiets  / in de auto gestapt richting de Dierenriem te Maartensdijk.

Vanaf 14.00 uur werden de gasten jong en oud hartelijk ontvangen met koffie, thee, limonade en een heerlijke petit fours versierd met  ons  50-jarig LFE jubileum logo. Na de koffie nam algemeen directeur, Marcel Kerkmeester, de microfoon voor een korte speech waarna een hij de middag spectaculair officieel opende  door een grote Champagne Pommery fles  te sabreren waarna de champagne glazen werden gevuld om samen te toasten op 50 jaar LFE.

Het was een zonovergoten feestmiddag waarbij ontspanning en gezelligheid de boventoon voerden met hier en daar ook een informatief/educatief karakter. Het parkeerterrein aan de voorzijde van het karakteristieke LFE pand was mooi aangekleed en feestelijk versierd met wijn & foodkraampjes, meubilair en vlaggetjeslijnen waardoor er een gezellige braderiesfeer hing. Dit sfeertje werd door een troubadour nog eens extra muzikaal omlijst.

LFE’ers verzorgden zelf rondleidingen met hun familie door het pand. Het was erg leuk voor de partners en kinderen om te zien waar hun partner,  vader/moeder overdag werkt. Gedurende de rondleiding konden er ook een aantal LFE video’s worden bekeken. Op deze manier leerde men van alles over het wijnproces “Van de druif tot de fles”. Op het terrein waren ook diverse leuke activiteiten voor de kinderen, zoals een springkussen, ranjaproeverij, poffertjeskraam en een altijd hilarische photobooth.

Tegen 18.00 uur was het feest ten einde en keerde iedereen huiswaarts en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde 50-jarig-jubileum-familiedag!↓