17 jun Debuut Cono Sur & Maison Castel op Taste of Amsterdam 2016

Cono Sur en Maison Castel beleefden hun debuut tijdens vier dagen Taste of Amsterdam 2016, een van dé gastronomische evenementen van Nederland! Het evenement vond zoals ieder jaar plaats in het Amstelpark, deze keer van 2 t/m 5 juni en stond weer geheel in het teken van heerlijk eten en drinken. Dit alles gecombineerd met de nodige entertainment, muziek en een tropisch temperatuurtje.

Aan het begin van het terrein knalde gelijk het indrukwekkende paviljoen van Maison Castel eruit! Een grote doorzichtige tent met een metershoge Eiffeltoren, die zich door het dak van de tent een weg omhoog zocht. Aan de voet van de toren had Maison Castel een bar rondom geplaatst, waar men naar hartenlust diverse heerlijke Maison Castel wijnen kon bestellen. Het paviljoen was opgedeeld in twee delen. In het ene gedeelte waande men zich overdag op een terras tegenover het Louvre en de Arc de Triomphe. In het andere gedeelte genoot men van Parijs in de avond, op een typisch terras met op de achtergrond de Sacre Coeur. Een gezellige setting met een echte ‘Touch of France’.

Gedurende alle dagen vonden er ‘Flying Wine Tastings’ plaats onder leiding van enthousiaste sommeliers. In groepen werden bezoekers over de stand rondgeleid en maakte men kennis met Maison Castel en haar verscheidenheid aan wijnen. De Franse sfeer zat er goed in! Het geheel werd opgeluisterd met een tweetal originele Solex brommertjes. Men kon daarop plaatsnemen en door middel van een virtual reality bril een levendige 360 graden rondrit maken door Parijs. Voor Maison Castel was Taste of Amsterdam tevens de primeur om haar wijnen kenbaar te maken aan het grote publiek. De wijnen stonden al wel vanaf begin mei in de schappen bij Albert Heijn.

Verderop Cono Sur. Zij ontwikkelde voor Taste een bijzonder paviljoen, bestaande uit twee grote pagodes en daartussen een heuse wijngaard! Bezoekers konden aan de grote bar in de ene pagodetent genieten van een keur aan Cono Sur wijnen, variërend van de Bicicleta tot aan de 20 Barrels serie. In de andere pagodetent kon men zich inschrijven voor de informatieve en gezellige ‘ Sommelier’s Table’ en maakte zo kennis met Cono Sur en een achttal heerlijke wijnen, onder leiding van een professionele sommelier. Daarbij maakte de deelnemers ook kans op een unieke Limited Edition Cono Sur fiets, door een wijn blind te proeven. Dit viel nog niet mee! Uit de juiste antwoorden werden 6 doblije winnaars getrokken, zij kregen een cheque mee naar huis en genieten binnenkort van hun nieuwe Cono Sur fiets.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Taste of Amsterdam!

TOA_Sfeerfoto_LFE_site

 ↓