26 mrt CORONA UPDATE LFE

We maken op dit moment bizarre tijden mee. Alsof we in een slechte B film terecht zijn gekomen. Gelukkig kunnen we vandaag, 26 maart 2020, nog steeds melden dat alle LFE collega’s vrij zijn van coronavirus symptomen.

Wij hopen dat dit bij u allemaal ook het geval is. Uw en onze gezondheid is en blijft het allerbelangrijkste.

Het coronavirus is een realiteit die elke dag haar sporen trekt, zowel in termen van medische slachtoffers, alsook in economische schade. We leven mee met onze vele relaties in de horeca, die met lede ogen moeten aanzien hoe hun zaak gesloten moet blijven, hun omzet stil staat terwijl de kosten doorlopen. Wij voelen mee in hun pijn en hun zorgen hoe ze deze crisis te boven moeten komen.

De afgelopen weken zijn ook voor LFE hectisch geweest. Uiteraard hebben we de nodige maatregelen getroffen om de kans op besmetting op onze kantoren en in de magazijnen te voorkomen. Er wordt zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. In onze magazijnen werken we in ploegendiensten om de kans op besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. We zijn de afgelopen weken druk met al onze producenten in gesprek geweest om te proberen voldoende voorraad aan te leggen, zodat we onze retail klanten kunnen blijven bedienen maar vooral ook om klaar staan voor onze klanten in de horeca en instellingen, zodra zij weer open mogen. De “lock-downs” in diverse wijn-producerende landen, de afhankelijkheid van onze producenten van hún toeleveranciers ( glasfabrieken, karton-producenten, etc) maakt dat niet altijd even eenvoudig.

We plaatsen onze vervoerders voor de nodige uitdagingen om deze voorraden binnen te halen, maar met het nodige kunst- en vliegwerk lukt dat nog steeds. We zijn blij met zo een sterk netwerk van zeer betrouwbare partners!

Het LFE team toont deze dagen een geweldige saamhorigheid en ondanks de fysieke afstand wordt er hard en intensief samengewerkt! We beseffen dat we samen met onze klanten en onze producenten voor een enorme uitdaging staan, maar hebben er het volste vertrouwen in dat wij gesterkt uit deze crisis zullen komen !

Wij wensen u heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Namens alle collega’s van LFE,

Marcel Kerkmeester

Algemeen Directeur↓