Op alle leveringen van LFE zijn onze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u downloaden op deze website of aanvragen bij één van onze accountmanagers.

 

CONDITIES LFE

  • Franco huis vanaf 360 flessen à 75cl en/of 100cl (afwijkende inhoudsmaten worden teruggerekend naar 75cl flessen)
  • Bij bestelling <360 flessen, EUR 37,00 transportkosten

Bij orders kunt u een tijdslevering aangeven, hier zijn wel de volgende kosten aan verbonden:
– Tijdsblok > 6 uur GRATIS
– Tijdsblok ≤ 6 uur €10,00
– Tijdsblok ≤ 4,5 uur €25,00
– Tijdsblok ≤ 2 uur €45,00
– Tijdsblok ≤ 1 uur €65,00

  • Bij afhaalorders <120 flessen: EUR 25,00 handelingkosten
  • Uitsluitend wanneer er door LFE fouten in de uitlevering zijn gemaakt, kan er sprake zijn van een recht van retour.
  • Voor proefflessen betaalt u de verkoopprijs. Geen additionele verzendkosten indien deze flessen meegaan met een lopende bestelling. Voor proefflessen die per post verzonden worden, geldt een extra tarief, gebaseerd op de actuele posttarieven.
  • Betalingsconditie: 21 dagen (of 30 dagen bij automatisch incasso)
  • LFE hanteert een selectief distributiesysteem voor de (weder)verkoop van de artikelen die in deze prijslijst zijn genoemd. De minimumeis die LFE voor toetreding tot het selectieve distributiestelsel heeft gesteld, is dat haar klanten over tenminste één fysieke winkel moeten beschikken, die voldoet aan de kwaliteitseisen van LFE. Deze kwaliteitseisen hebben betrekking op de kwaliteit van de klant van LFE en diens dienstverlening. Hiermee garandeert LFE dat de verkooppunten van haar klanten kwalitatief hoogwaardig zijn.
  • Gelet op de kwaliteitseisen die voor het selectieve distributiestelsel gelden, is het de klant niet toegestaan om, ongeacht het handelsniveau, te verkopen aan niet-erkende afnemers die geen eindgebruiker/consument zijn en die gevestigd zijn in elk gebied waar het selectieve distributie stelsel van LFE op dat moment wordt toegepast of waar LFE de artikelen nog niet verkoopt.
  • De in- en verkoopvoorwaarden van Groupe LFE B.V. (handelend onder de naam LFE) zijn van toepassing op alle vermeldingen, voorstellen, orders en afspraken. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder referentienummer 30072113 en kunnen gevonden en gedownload worden op onze website www.lfe.nl. Op eerste verzoek sturen wij u kosteloos een exemplaar toe. Groupe LFE B.V. verwerpt alle andere mogelijke in- en verkoopvoorwaarden van derden.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden
Bestelprocedure

Bestellingen voor 10.00 uur geplaatst, kunnen de volgende werkdag geleverd worden. Bestellingen tussen 10.00-11.30 uur geplaatst, kunnen ook de volgende werkdag geleverd worden, echter geldt hiervoor een spoedtarief van € 35,00.

Afhaalprocedure

Voor een afhaalorder kunt u elke werkdag terecht bij ons magazijn in Maartensdijk. LET OP! Orders die voor 15.00 uur zijn doorgegeven, kunnen de volgende werkdag na 12.00 uur worden afgehaald.

Openingstijden magazijn: op werkdagen van 08.00-12.30 en 13.00-16.30 uur.

Algemene inkoopvoorwaarden NL/EN (jan. 2021) (PDF)
Castel | Code of Conduct (PDF)
KVNW | Terms of Engagement
↓