Onderstaand treft u onze condities aan. De algemene verkoopvoorwaarden van de KVNW kunt u downloaden (zie onderstaand).

 

CONDITIES LFE

  • Franco huis vanaf 360 flessen à 75cl en/of 100cl (afwijkende inhoudsmaten worden teruggerekend naar 75cl flessen)
  • Bij bestelling <360 flessen, EUR 35,00 transportkosten
  • Bij afhaalorders <120 flessen: EUR 25,00 handlingkosten
  • Uitsluitend wanneer er door LFE fouten in de uitlevering zijn gemaakt, kan er sprake zijn van een recht van retour.
  • Voor proefflessen betaalt u de verkoopprijs. Geen additionele verzendkosten indien deze flessen meegaan met een lopende bestelling. Voor proefflessen die per post verzonden worden, geldt een extra tarief, gebaseerd op de actuele posttarieven.
  • Betalingsconditie: 21 dagen of 30 dagen Automatisch Incasso
  • LFE hanteert een selectief distributiesysteem voor de artikelen als genoemd in deze prijslijst om kwalitatief hoogwaardige verkooppunten te garanderen. In dat kader stelt LFE als minimumeis dat onze klanten over minimaal één fysieke winkel moeten beschikken, die voldoet aan onze kwaliteitseisen (die betrekking hebben op de kwaliteit van de klant en diens dienstverlening). Het al dan niet voldoen aan deze eisen is ter beoordeling van LFE. Daarnaast is het klanten niet toegestaan om aan niet erkende klanten (als dat geen eindgebruikers/particulieren zijn) artikelen te verkopen.
  • Onze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing. Zonder uw andersluidende tegenbericht vertrouwen wij dat u hiermee akkoord gaat. De voorwaarden kunt u downloaden op www.lfe.nl of worden op verzoek toegestuurd. Voor vragen kunt u altijd terecht bij ons verkoopteam via telefoonnummer 0346-213044 of bij uw accountmanager

 

Bestelprocedure

Bestellingen voor 10.00 uur geplaatst, kunnen de volgende werkdag geleverd worden. Bestellingen tussen 10.00-11.30 uur geplaatst, kunnen ook de volgende werkdag geleverd worden, echter geldt hiervoor een spoedtarief van € 35,00.

Afhaalprocedure

Voor een afhaalorder kunt u elke werkdag terecht bij ons magazijn in Maartensdijk. LET OP! Orders die voor 15.00 uur zijn doorgegeven, kunnen de volgende werkdag na 12.00 uur worden afgehaald.

Openingstijden magazijn: op werkdagen van 08.00-12.30 en 13.00-16.30 uur.

↓